Satu

Runoilija Jontzzu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet osa kaikkea. Pala todellisuutta. Todiste elämästä.
 

Pusu hymystä.
Halaus ilosta.
Hymy yhdessäolosta.

Kyyneleet elämänsä parhaista hetkistä.
Sanat rakkaudensa tunnustuksesta.
Katseet kuvailevat onnellisuutta.

Olet tärkein, muita en huoli.
Olet viisas, sinusta taistelen.
Olet kaunis, haluan omistaa sen.

Tiemme eivät eroa, tiedän sen.
Rakkautemme ei katoa, tunnen sen.
Välillä on vaikeaa, voitamme esteet.

Katsoessasi sinua
Tiedän löytäneeni aarteista arvokkaimman.

Selite: 
Jokaisessa kappaleessa pitäisi olla jonkinnäköinen kaava.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oh, kuinka aitoa, puhdasta rakkautta ! Haasteet on tehty voitettaviksi ja hyvän puolesta kannattaa taistella.

Oh, kuinka aitoa, puhdasta rakkautta ! Haasteet on tehty voitettaviksi ja hyvän puolesta kannattaa taistella.

 

Käyttäjän kaikki runot