Menneisyyden kohlima

Runoilija Jontzzu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet osa kaikkea. Pala todellisuutta. Todiste elämästä.
 

Itsevarmana ja tyytyväisenä istut ensimmäisen kerran
koulun penkille.
Tietäen olevansa oma persoona.
Kaikki on uutta ja hienoa.
- Olen valmis maailma!

Ongelmia tulee.
Muut eivät ole tyytyväisiä.
Et tule hyväksytyksi.

Saat niskaan paskaa,
vihaa, ivaa,
kaikkea, joka saa sinut murtumaan --
hajoamaan palasiksi.

Olet enää vain pala lasia, joka
oli kerran kokonainen.

Epätoivo, turhautuminen, epävarmuus
kasvaa potenttiaalisesti.
Kerkeätkö pysäyttämään sen?

Pistä vastaan.
Taistele.
Haistata vitut kaikille, jotka eivät arvosta sinua.
Ole vahva.
Näytä kaikille, että olet persoona.

Tiedät.
Olet jonkin arvoinen.
Kaikki ovat.

Taistele siitä.
Ajattele:
Ei ole mitään menetettävää.

Miksi jäädä häviölle,
kun voi taistella?

Ole ihminen.
Ole oma itsesi.
Älä välitä mitä muut sanovat.

Näitä noudattaen olet onnellinen.
Kerää palasesi hajonneesta kokonaisuudesta.
Ja palaa siihen mihin jäit, onnellisena.

Selite: 
Inspiraatio tämän viikon tapahtumista. Runon ei ole tarkoitus kiihoittaa ketään tekemään mitään hirmutekoa, niinkuin kaksi nuorta miestä ovat tehneet -- aseella. Tarkoitus on vain kannustaa jaksamaan, yrittämään. Kaikilla on oikeus olla oma itsensä. Omat osaanottoni uhrien omaisille ja ystäville.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot