Tarpeeksi korkealla
Piilossa
näkymättömissä,
jonne tuuli kuljettaa puhdasta ilmaa
Minulle hengitettäväksi
Tarpeeksi matalalla
Etteivät typerät päähänpistot satuta,
toivoton elämä pääty
Pääskyset liitävät yläpuolella
Lokki huutaa merellä
Muurahainen raahaa kortta pesäänsä
Vesipisara kimaltelee lehdellä
Paljastan alastomat tunteeni
Oksennan suruani ääneti maailmalle
Jotta voin hymyilläkin kotona
Istun kunnes pakarani puutuvat kallion kovuudesta
Palaan taas huomenna
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit