Kaiken takana on mustaa

Runoilija mare

Eilinen muistoissa
arpi sielussa todisteena
romahduksesta
jota eivät muut enää näe
 
Piilotettu tuska
muuttuu yöllä todeksi
Valvottuja tunteja, 
hiostavia unia, 
aamuisin näyteltyjä hymyjä
 
Näin on kuitenkin hyvin
ainakin hänellä, niillä ja muilla
Minun kyyneliä ei ole olemassa, 
jos kukaan ei niitä näe. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Harmillista, omat tunteensa täytyy saada voida näyttää.
Minä elin runosi...
Koskettava runo, puhuttelee voimakkaasti.
säröilyä
Koskettavaa, elämänmakuista kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot