Jään aamuun yksin

Runoilija mare

Kipuilua
yö kerrallaan
Uupuneena siirryn
aamuun 

Luovuttaen
annan sinun mennä
Tiedän
että en enää voi pitää
sinusta kiinni

Siirryn
päivään seuraavaan 
yksin
Aamun kajoa
näkemättä

 

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, yksin aamuisin mieli vaeltaa jonkin aikaa <3 
kiitos <3
Surullista ja herkkää runoilua.
Kiitos! 
 

Käyttäjän kaikki runot