En kuulu lopputeksteihin

Runoilija mare

Jäin kiinni
kapeaan muistoon
jonka toivoin jo
kadottaneeni

Aamuyöni kulutin
harhoihin
muutettuun totuuteen

En osaa päästää irti
vaan takerrun
mielen keksimään
näytelmään
jonka onnellinen loppu
on tarkoitettu vain muille
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikkoa myöten sykähdyttävä runo, hieno.
Kiitos! Otsikot on yleensä ne vaikeimmat kohdat runossa
Hieno!
Kiitos!
Ehkä kuitenkin onni on jo kääntynyt Sinun puolellesi.
On se onneksi näin tehnyt! :)
 

Käyttäjän kaikki runot