Sydämen lunnaat

Runoilija mare

Sinun kohdalla järki sumenee
enkä suostu luovuttamaan
Maksan vaikka sata lunnasta
ja annan katkaista pikkusormeni
jotta sinä jäisit luokseni

Sinun kohdalla olen haavoittuvainen
enkä pysty hengittämään
paperipussikaan ei poista ahdistusta
jos sinä olet poissa

Sinun kohdalla minun on hyvä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikkoa myöten puhuttelee. Hieno  :)
Kiitos!
Ei saa olla liian riippuvainen kuitenkaan kenestäkään.
 

Käyttäjän kaikki runot