Kyllästynyt olemaan vahva

Runoilija happygirl-92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian paljon kyyneleitä vuodatettu,
silti ne eivät tunnu koskaan loppuvan.

Jälleen katsoo peiliin,
huomaa silmät turvonneet.

Nopeasti yrittää ne peittää,
ettei kukaan huomaisi kovan ulkokuoren pettäneen..

Silti vielä toivoo, että edes joskus hänkin saisi olla vielä heikko..

Selite: 
Puolenvuoden tauko runoista ja nyt syntyi tämmöstä =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot