Ei enää

Runoilija happygirl-92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enää koskaan en anna kenenkään satuttaa itseäni näin.
Enää koskaan en aio luottaa.
Enää en anna sitä tilaisuutta..

Jos tästä vielä joskus nousen, en anna itselleni käydä enään näin..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo kolahti kovaa! Itse olen jo hetken aikaa yrittänyt ajatella näin ja tämä runo muistutti etten saa unohtaa tuota ajatusta.

Tykkään paljon sun muistakin runoista, niissä on vain hyvin omiin ajatuksiini sopiva tunnelma, jota kuvaat erittäin hyvin :)

 

Käyttäjän kaikki runot