Aika parantaa

Runoilija happygirl-92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tuntenut tuskan ja murheen, olen pettynyt myös ihmiseen.

Se satuttaa, se ravistaa, koko maailma niin hajoaa.

Olen valvonut öitäni yksin, olen itkenyt iltaisin, silti jaksanut oon yhä jatkaa, aika kyyneleet kuivattaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne..

Hyvä runo :)

Synkkää, mutta samalla toiveikasta. Aika parantaa, ainakin toivon niin.. Hyvin olet kuvannut runossasi tunteen..

 

Käyttäjän kaikki runot