Parempi tulevaisuus, kiitos!

Runoilija happygirl-92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka sen sinulle kertoisin, etten ole enää kovinkaan onnellinen. Luulet että kestän tällaista elämää, mutta ei olet väärässä.

Iltaisin itken itseni uneen, satutat minua tietämättäsi tai tahallaan ja molemmilla on sama vaikutus, minuun sattuu.

Pidät minut kiinni itsessäsi ja kuitenkin teet selväksi ettet halua vakavempaa kuin tämä tällainen ystävyys, luuletko että haluan koko elämäni olevan tällaista epätietoisuutta tulevasta.

Voi kunpa vain uskaltaisin ja pystyisin päästämään sinusta ja tällaisesta elämästä irti..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot