Surupuku

Runoilija happygirl-92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetken tie oli helppo taivaltaa.Hetken unelmaa kevyt kantaa.

Askel raskas nyt täytyy yrittää unohtaa.Se mitä voi maailma antaa ja ottaa,sen muistoissa pitää saan vaan kerran sinutkin ystäväni.

Täytyy viimeinkin uskaltaa kun ruumiin päällä on multaa,silloin täytyy luovuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot