Jälleen kerran

Runoilija happygirl-92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi on niin vaikeaa kohdella rakastamaansa ihmistä hyvin?

Miten onkaan niin vaikeaa sanoa hänelle ne tärkeimmät sanat, ennekuin kaikki on taas menetetty..

Miksi on vain aina helpompaa etsiä toisesta vikoja ja heikkouksia..

Miten kaiken aina tajuaakaan, vasta kun kaikki on liian myöhäistä

Montako kertaa on jo yritetty ja silti en voi hyväksyä tämän tarinamme päättymistä..

Ja jälleen huomaan löytäväni itseni tästä tilanteesta uudelleen ja uudelleen..

Mutta luulen että tällä kertaa tämä on lopullista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot