Taiteilijan elämä — Kutsuttu vieras

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

Minä en ole kaupunkilainen
sydämeni halajaa maalle
halusin myös kokea erilaisen asumisen
pääsen ulko-ovesta suoraan kadulle

Olen käynyt ennenkin tässä kämpässä
voisi jopa sanoa että sain tämän suhteella
nyt sama tyttö haluaa kaupungista yösijan
en voi kentlemannina siitä kiemurrella

Onhan tuo herttainen tyttö
yöllä ihan mukavaa leikkiä
ei sillä että kuvittelisin itsestäni liikoja
tarjoan sellaista tasaista B-luokan seksiä

Mutta nyt se on täällä jo kolmatta päivää
eli ollaan vasta puolessa matkassa
ehkä olisi helpompi jutella jos tunnettaisiin
munat joka ilta kylmähauteessa

Illan ajaksi osaan kyllä luoda illuusion
minimipanos vs. maksimivoitto
yleensä rakennan tilanteesta katedraalin
nyt lähinnä ahdistaa tällainen pitempi liitto

Pakko hakea elokuva vuokralle
rikkoopahan hiljaisuuden
niin kuin kuluvat osat autosta
pakosta itseni ennen nukkumista rasvailen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot