Naisten alalajit I

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

Alalajit runsaita
niitä on myös naisissa
piirteet joista tunnistaa
on seuraavassa listassa

Haluaa naisen kuten musiikin
eikä riitä sille sohva
raskas vaatii levitettävän
yhtä fiksu kuin lihava

Turha unelmoida pohjakosketuksesta
ei osu edes laitoihin
vaikka et huomaa ”tänne mie sen jätin”
katosi kaivoskuilun saloihin

Tylymmät rakastaa muikkuja
tai siis kuulla kun selkäranka murtuu
tyhjäpään hiuksia silitetään hellästi
”onneks solet nätti” säälien kuuluu

On kiva kertoa käyneensä Ranskassa
ulkomaalaiset avartaa
aasialaisista vähemmän pisteitä
ne nyt on jo todennäköisyyksien sanelemaa

Heitä olalle tai päästä kainaloihin
riippurinnat ei ikinä edessä
jokaisessa miehessä tutkimusmatkailijan vikaa
ensimmäisenä edes neitsyessä

Eihän syömishäiriöt kivoja ole
sinänsä ymmärrän kärsimyksen
”vaan mulle se ja sama
ku se kumminki nieli sen”

Selite: 
15.4.-13
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot