Taiteilijan elämä — Maanantai

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

Kaksikin on putki
enkä minä ole enää yhdeksäätoista
miten voikin pientä ihmistä väsyttää
haaveilen yhden päivän kohmeloista

Ryyppykaveri valittaa viestillä
ei kuulemma oikein treenit kulkeneet
pallon lyöminen oli vaivalloista
minua rasittavat yksinkertaisemmat haasteet

Hengästyn jo eteisessä
kasvoillani tuskainen ilme
siis ihan vain kun laitoin kenkiä jalkaan
olen varma että niitä oli ainakin kolme

Onneksi krapulapäivänä on vain yksi tehtävä:
selvitä hengissä
kaikki muu on pelkkää plussaa
se on parhautta plussapäivässä

Nostan kädet ilmaan ja huudan ”Vittu Jes!”
jos saa pyykit pestyä
ei tosin kannata kädet ilmassa tuulettaa
jos saa mukavasti hengästyä

Aikanaan opin pyhänkolminaisuuden
krapulaseksi, -sauna ja -paska
muoniolaisen mukaan se lähtee niillä
minulta puuttuu vielä haaska

Tämän takia verkostoituminen on tärkeää
mitä laajempi wetworks sen parempi
eipä ykkösvaihtoehto onnistunut
enkä jaksa loppuja käydä läpi

Lopulta kaverina vain sirkka-liisa
tai siis 4mg sitä
siirryn siinä jo sänkyyn
ja juuri ehdin saada kiinni unen päästä

Ruudulla oli numero outo
toisessa päässä tyttö tuttu
”No haluakko sie panna?”
tämä ei ehkä ole ”Se oikea” -juttu

Sen verran hyvät 4mg että kieltäydyn
en ollut uskoa itseäni
”Voinko mie kuiten tulla viereen nukkuun?”
no panemiseksihan se meni

Jos itse tekee kaiken työn
tämä ihan vain sattumalta mieltäni arveluttaa
ja seksi on huonoa
niin kannattaako valittaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot