Taiteilijan elämä — Kova elämä

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

Kynä odottaa
en edes tiedä miksi kirjoitan näitä
taas istun tiskillä vihko auki
halpa harrastus ilman nesteitä

Tulin tänne hitaasti
sään vuoksi kävelin
pyrin kävelemään aina kun sataa
taaskaan kukaan ei huomannut että itkin

Baarissa tuttu mikko
kerron että minulla on nuha
ottaen huomioon että tätä on jatkunut 6kk
hän voisi kyllä jo huolestua

No ei minua tänne vain sade ajanut
pakottava tarve pusertaa itseni paperille
vaan en taaskaan asetu tavuiksi
ajatukset karkaa muualle

Kävin matkalla ostamassa valmiiksi sipsit ja dipin
ja tottakai perässäni on terveysintoilija salaatteineen
viimmeistään hänen Novelle-pullo pakottaa minut huutamaan
"Hei, molen huono ihminen!"

Lohtusyöminen on hieno asia
tiedän kyllä että vielä aamullakin turvottaa
paitsi jos syö litran jäätelöä
laktoosi-intolerantikon ei tarvitse oksentaa

Niin niin tämä kirjoittaminen
mistäpä edes rustaisin
selailen vanhoja runoja
ideoita etsin

Masennun vain lisää
ne näyttävät niin hyviltä
paitsi paskat
ne näyttävät enemmän tältä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot