Kiva pää

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

Naisissa ja vitseissä sama
liian helpot paikat passataan
et tehnyt siitä helppoa
otin haasteen vastaan

Ehkä juuri siksi
kovastikin kiinnostuin
metsästys kiehtoo
haasteesta sokaistuin

Aurinko paistaa päivä toisensa jälkeen
ja vieläpä vitun kirkkaasti
taivaskin on korkeammalla
innostuin pikkupoikamaisesti

Kauniiden naisten ympäröimänä
rupeaa reissussa tekemään mieli
mutta vain yhtä
tai näin uskottelin itselleni

Vaan piti käydä ”se” keskustelu
ei tämä tule toimimaan
et ole niin kuin eksä
muttet taida olla tulevakaan

Sinulla on kiva pää
tykkään sen ajatuksista
ja kuinka ne osuvat omieni kanssa yhteen
otin sinusta selkoa kuin äänikirjasta

Onneksi vielä vie kahville tie
vaikkei muualle päästy
olet kuin keskustelu
johon en kyllästy

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot