Elämän karhuttomuus

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

Se kaikkein suurin
tajuamisesta saakka mietitty
siis elämän tarkoitus
kuin karhu lumesta veistetty

Saha kauniiseen käteen
jos se ei näytä karhulta
sahaa se pois
jää jäljelle vain tarkoitusta

Selite: 
23.3.-13
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot