Taiteilijan elämä — Eloa huomiseen

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

Hiekkapaperia ja lannoitetta
silmissä sammuva lyhty
päässä pieniä miehiä vasaroineen
niistä on huominen tehty

Sauna, seksi ja paska
krapulan pyhä kolminaisuus
kaksi vielä luistaa
yhdessä ylittyy kohtuus

Itse olen jo ammattilainen
koska minulla on kassavirtaongelmia
naiseni eivät ole
rakastan kypsät poimia

Toimitus kuin luontokanavalta
gepardi niin vahvana
matkamme kotiini
nousee antilooppi puuhun rentona

Sarastus ei lyhtyjäsi kirkasta
päässäsi on muutenkin pauketta
koska munallani ei ole hajuaistia
selviät kyllä hammasharjatta

Ei vielä kalasta leijonaa
et ole tehopelaaja
eiliseen nähden erona jo syke
myöhäistä katua valintoja

Listoillakin tehokkaimmat päällä
aijotkohan sanoa "Tervetuloa!"
sinulle meidän ensimmäinen kerta
pukkaan sinuun eloa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot