onnellisuus teki minusta kauniin

Runoilija riot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 1:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.7.1994

true love never dies
 

minä rakastan näitä öitä kun
istun kuistilla aamuneljältä
kun vaahteranlehdet näyttää mustilta
siniharmaata yötaivasta vasten
ja sydän on hattaraa

niin minä rakastan tätä kun
portaat on kevyet kävellä
näytän aamuisin kauniilta
vaikka hiukset on sekaisin

tällä kertaa se en ole
vain minä joka tunnustaa

kahden sydämen
yhteiset lyönnit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kyllä kuvailet jokainen lause on kun uusi yllätys.. jotain mitä ei voi sanoilla kuvailla.. huh :)

kaunis

otsikko loistaa kauneudellaan,
korjaa koko sadon.

Todella kaunis ja hyvin kirjoitettu.

tämäkin. kuisti, aamuneljältä, mustat vaahteranlehdet ja yötaivas sekä tietenkin hattara, portaat, aamu ja ne sekaiset hiukset. ja rakkaus.
käsittämättömän kaunista.

Ihana !

voi tää on aivan mahtava :)

tämäkin. ohhoh, ihana runo <3
uskomattoman elävä tunnelma, kuin elokuvassa :)

vvau. kaunista tekstiä. sulonen ja utunen tunnelma.
vikat rivit varsinkin jotain ihaninta.

Runostasi on helppo pitää.
Runoosi on helppo sukeltaa, elää kuvia ja tunteita. Kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot