lauantaisin nauran rationalismille

Runoilija riot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 1:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.7.1994

true love never dies
 

hiukset tarttuu kiinni ripsiin kun
tuuli juoksee varpaiden välistä
sadepisarat kutittelee kasvoja
edestakaisin tunti kymmenen minuuttia

you're on my mind
more than i may show

viimeisin halaus oli
liian lämmin

ja kroonisissa unelmissa kaksi nimetöntä
patinoituneella metallilla yhteen liitetyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot