i need a.. heart beat, a heart beat

Runoilija riot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 1:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.7.1994

true love never dies
 

rakkaus on kaiken arvoista sanotaan

olen kaunis ilman meikkiä suloinen nukkuessani


rakastunutta lukkopainia ulko-oven edessä,

hetkessä autosi lähtenyt pihasta

rakkautta ennen auringonlaskua muistitko hammasharjan
vein jalat alta hymy kertoo aika paljon

nigga stole everything mikä helvetti on kiintiöpakolainen


riisunut kaulasta puolikkaan hopeasydämen

neljältä palellut torilla kahvi käsissäni

avaan kyllä karkkipussin

pidän hiukset auki tänään

tarjoan kahvin


tähdenlennosta itkuisiin silmiin

kipeästä ikävästä turtumukseen


ja lopulta minä olin puolet sinun sydämestä

vain avainnipussa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean Hieno.

Tuo loppu riipaisevan koskettava.

hmm, tää on hieman sekava.
tuntuu et lauseet on kirjoitettu
kaikki yhteen pötköön ja niiden
sanoma häviää toistensa alle.
kappaleiden jako ja erilainen
rivitys olisi parempi vaihtoehto,
helpottaisi lukemista ja samalla
ymmärtämistä.

pidin kyllä noista lauseista,
jotka tästä pystyn erottamaan
jotenkuten muiden joukosta.

 

Käyttäjän kaikki runot