i feel like im falling in love with you

Runoilija riot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 1:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.7.1994

true love never dies
 
harha-askelia jossain psykoosin partaalla
50 shades of hate eikä se hellitä



ehkä mä elän tuskasta ja auringosta
nousen tuhkasta

kierrän alusta saman kehän



 
ensimmäiset aamukahvit keskellä yötä
mukeissa minä sydän sinä


 
heitetty sittemmin vittuun ikkunasta


 
pullo viiniä ja pussi karkkia päivässä
jospa jatkossa jalat varmemmin maassa




tunnenhan mä vielä tuulen puhaltavan
ja kuumat kyyneleet poskilla



edellisessä elämässä alitettuja tikkaita ja rikottuja peilejä
kadut täynnä mustia kissoja ynnä onneton oikeudentaju
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on voimaa.
Aikamoista tajunnanvirtaa kulkee tässä runossasi. 
Puhuttelevaa pohdintaa, pidin kovasti :)
 

Käyttäjän kaikki runot