jotka toisilleen luotuja on

Runoilija riot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 1:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.7.1994

true love never dies
 

pilvet vaeltaa kylmällä taivaalla jossain
auringon yläpuolella

sinä toit aamiaisen vuoteeseen
ja minulle hyvän mielen

never thought that i'd fall in love
but i can't sleep
till you're next to me

myönnän se tuntuu ihanalta
herätä aamulla juuri sinun vierestä

huomaten onnellisuuden olevan niin paljon enemmän
kuin koskaan osasi unelmoida

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellän kaunis runo rakkaudesta.

Herkkä, kaunis ja unelmoiva on runosi. Tulee ihanan suloinen ja lämpöinen olo tätä lukiessa.

beautiful.<3 hyvin olet lumoavan tunteen saanut vangituksi.

samanlaisesta onnesta unelmoiden...

 

Käyttäjän kaikki runot