Tahdon itkeä,
puhdistaa itseni
tuskasta.
Päästä pois
kahleista,
helvetin liekkien
kärventämästä
rotanloukusta.
En ole tyytyväinen,
ennen kuin olen
vuodattanut
viimeisenkin
surun kyyneleen
sydämestäni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin paljon
kaunis, ahdistavan kaunis. toivottavasti runon minä joskus onnistuu puhdistautumaan tuskasta.
pidin paljon
kaunis, ahdistavan kaunis. toivottavasti runon minä joskus onnistuu puhdistautumaan tuskasta.