Hukkunut

Runoilija misu93

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kadonnut
tuntemattomaan,
pudonnut
pohjattomaan,
hukkunut
tutkimattomaan.

löydä minut,
pelasta,
auta jaksamaan.
opasta elämäni aavikolla,
korjaa haaksirikkoutunut laivani.
raivaa tieni takaisin
tähän kauniiseen maailmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kipeän kaunista
pohjalta ei näe valoa

kipeän kaunista
pohjalta ei näe valoa

 

Käyttäjän kaikki runot