Rakkauden satama

Runoilija misu93

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen illalla telkkarista näin,
oli apina puussa väärinpäin.
kauaa keskittynyt siihen en.
huomasin mun huokailevan sydämen.
Sydämeni luokses kaipaa.
Sitä paha hellyydenkipeys vaivaa.
Se odottaa vain sun laivaa,
Ja sen mastoa matalaa
saapumaan mun rakkauden satamaan.

Selite: 
rakastan<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot