Enkeli

Runoilija misu93

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä,
oliko se...
ei voi olla,
ei mitenkään...
oli kuin olisin nähnyt valonsäteen
pimeässä,
lukitussa,
eristetyssä huoneessa.
en tiedä mitä sanoa,
mitä tuntea.
voisin vaikka vannoa,
en valehtele,
se oli enkeli
valkoisessa kaavussaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot