kukkakimppu

Runoilija misu93

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihminen oot kultaisin,
sut jos vain uskomaan sen saisin.
Ja jos vain jotenkin voisin,
sulle kaiken hyvän tapahtuvan soisin.
Mitään pahaa sun elämässä
ei tapahtua saisi ollenkaan.
Suuri kukkakimppu eteisessä,
se musta sua muistuttaa.

Selite: 
tiiän, sä rakastat kukkia;><3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo, pidin hyvin paljon! :)

ihana runo, pidin hyvin paljon! :)

 

Käyttäjän kaikki runot