Rakkaus

Runoilija misu93

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus,
jotain niin suurta
ja vaikeasti määriteltävää.

Rakkaus on
asia, jonka vuoksi
elää ja kuolla.
Rakkaus on,
ja tulee aina olemaan,
elämisen ehto.

Rakkaudesta
on tehty monta määritelmää,
mutta mikään niistä
ei ole toistaan
parempi
tai oikeampi,
sillä rakkaus on
abstraktia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

R-synonyymi abstrakti
tietys mieles
kun sä oikein rakastat,
et tiiä miten oisit

R-synonyymi abstrakti
tietys mieles
kun sä oikein rakastat,
et tiiä miten oisit

 

Käyttäjän kaikki runot