Elämäni loppuun

Runoilija misu93

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi, olisiko jossain ihminen,
joka olisi kuin luotu minulle.
Hän olisi kallein aarteeni,
suurin kultakimpaleeni,
koko maailmani,
taivaani maan päällä.
Olisin hänelle uskollinen
ja rakastaisin häntä.
Kertoisin sen hänelle päivittäin,

elämäni loppuun asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

toiveikas eli hyvä

Todella kaunis ja koskettava. Pystyn hyvin samaistumaan runoosi ja sen sanomaan.

Ja paljon onnea!

toiveikas eli hyvä

Todella kaunis ja koskettava. Pystyn hyvin samaistumaan runoosi ja sen sanomaan.

Ja paljon onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot