Sodan hinta

Runoilija Koivun oksa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit minulle tikkarin jonka ostin.
 

Mies maaston väreissä.
Tukevissa, tiukasti sidotuissa saappaissaan.
Rinnalla auringossa kiiltävä ansiomerkki.

Sotilas.

Maansa puolesta taisteleva,
uskollinen varusmies.
Riisuu päähineensä.

Vaipuu hiljaisuuteen.

Toverinsa haudalla,
joka on käskynsä noudattanut.
Vereen tahriintunut.

Kaatunut.

Paras ystävä,
juomakaveri ja lohduttaja.
Armottomassa sodassa.

Lähtenyt sotatantereelta.

Sotilas nostaa kättään,
asettaa sen vasten otsaa.
Kunnioittavasti.

''Lepo.''

Selite: 
Itsekkin haluaisin armeijaan isona, niin tuntisi olevan jotain. ~ 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat todella hyviä runoja, taitaa mennä koko runoilija suosikkeihin ! <;

kunia tehtävä olla sotilas itse en käynyt loppuun saakka mutta ihailen sotilaita hieno runo.

todella upea ja kaunis runo.
/kiitoksia arvostelusta :)

 

Käyttäjän kaikki runot