Automatka

Runoilija Koivun oksa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit minulle tikkarin jonka ostin.
 

Siuntio, Sjundeå.

Takapenkillä alkaa olla kuuma.
Mittari lähestyy punaista rajaa,
Bensa on kohta loppu.

Mutta ei se mitään.
Meillä ei ole kiire minnekkään.
Joten nojaudun auton oveen,
ja ihailen maisemia.

Suuret, vihreät niityt.
Valkoiset lampaat taivaalla,
seuraavat paimentaan, tuulta.
Tyynesti ja hallitusti.

Inkoo, Ingå.

Ilmastointi kytketään päälle,
vihdoinkin.
Riisun kengät,
ahtaassa jalkatilassa.

Nukahdan,
Nojaten vasten auton ovea.

Selite: 
Autossa saa tilaa ajatella kun matkustaa. ~
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hienosti auto tunelmaa kuvattu

Kaunis kesäinen runo matkasta ja sen antamasta rauhasta.

Pidän tästä todella paljon ! n__n Ei voi sanoa oikein muuta. Tätä kun luki, tuli olo, että oli mukana siinä automatkassa.

junassa vielä enemmän

Mukavanoloinen vähän erilainen Juhannusruno.

tulipas tyyni olo.. :)
hyvä runo! rauhaisaa kerrontaa.

ja kiitos arvosteluista :)

 

Käyttäjän kaikki runot