Matkija

Runoilija Koivun oksa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit minulle tikkarin jonka ostin.
 

Väsynyt Matkija.

Pitkän päivän jälkeen
istuu kadunreunalla.
Valkoinen meikki
kasvoissaan haalistunut.

Jostakin kaukaa
kuuluu haitarin soittoa.
Katuvalo valaisee
Matkijan yllä.

Koko päivän
on sanaakaan sanomatta
viihdyttänyt ihmisiä.
Tahtoisi jo puhua.

Mutta Matkija on yksin.

Joten hän nousee ylös.
Vain katuvalot turvanaan,
lähtee kävelemään
kohti haitarin soittoa.

Selite: 
Mieli tekisi joskus mennä Pariisiin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo
tulee elävästi mieleen
miimikot ja pariisi

Hienosta runostasi tulee mieleen ulkomailla näkyvät ihmispatsaat, jotka seisovat liikkumatta valkeaksi maalatuin kasvoin.

Mielenkiintoinen aihe. 8)

 

Käyttäjän kaikki runot