Kirje

Runoilija Koivun oksa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit minulle tikkarin jonka ostin.
 

Kirje.

Terävät reunat,
joihin olen jo kerran viiltänyt sormeni.
Sydäntä särkevät sanat,
sen ohueella pinnalla.
Kirjoitettu synkällä musteella,
jota pystyn tuskin lukemaan.

Surullinen ja raivostunut asenteesi,
paiskautuu suoraan kasvoihini.
Loukkaavina sanoina,
jotka eivät ikinä tunnu loppuvan.
Vain yksi lause riittäisi,
että ymmärtäisin mitä yrität sanoa minulle.

Mutta minun ei tarvitse ymmärtää,
koska en ole tehnyt mitään väärin.

Se on loppu nyt.
Ja syy on kuulema minun.

Turhautunut sana päättää kirjeen.

''Hyvästi.''

Selite: 
Pää kumisee tyhjyyttään, ja tämänkin piti olla onnellinen runo..
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on aivan mielettömän hieno! :) tykkäsin tosi paljon <3
ja onnea muuten, sulla näkyy olevan tänään synttärit (;

Tykkäsin!

Tämä veti sanattomaksi ! Mikä on hyvä !

Vou! Olet kyllä saanut kynästäsi kauniin runon! *hymyilee*

 

Käyttäjän kaikki runot