Laastari

Runoilija Koivun oksa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit minulle tikkarin jonka ostin.
 

Leikkaa pala laastaria,
ja laita se haavalle
jonka sait leikatessasi laastaria.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo :) loistava oivallus.

Tämä runo toimii! Oikein lämpöisät synttärionnittelut!

Tämä vei jalat alta ja sanat suusta. 8oo

Ihanan kieroutunut ajatusleikki tässä :D Nerokasta.

oon sanaton... o__o
sanon silti, että makee runo! XD

vau. :o

en tähä osaa muuta kertoa.
hienosti keksitty.

Toivottavasti ainutkertainen tapaus, muuten on aikamoinen syöksykirre.
Mukava ajatusleikki.

Hieno runo :) loistava oivallus.

Tämä runo toimii! Oikein lämpöisät synttärionnittelut!

Tämä vei jalat alta ja sanat suusta. 8oo

Ihanan kieroutunut ajatusleikki tässä :D Nerokasta.

oon sanaton... o__o
sanon silti, että makee runo! XD

vau. :o

en tähä osaa muuta kertoa.
hienosti keksitty.

Toivottavasti ainutkertainen tapaus, muuten on aikamoinen syöksykirre.
Mukava ajatusleikki.

 

Käyttäjän kaikki runot