Valo.

Runoilija Pierikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2016 17:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1931

 
Rakastaa ja olla rakastettu,se on huikea
elämän suola.
Niin kuin valo kynttilän sydämellä.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kerrottu totuus.
Luonnollinen kuin puron, on runo. Se valisee niin  kuin on tarkoituskin, rakkauden.
kaunis runo, rakkauden aikaansaamasta valosta, onnellinen
Hieno vertaus
 

Käyttäjän kaikki runot