Uusi vuosi

Runoilija Pierikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2016 17:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1931

 
Laulussa sanotaan: ”Vuosi vanha vaipuu hautaan,
riemuineen ja murheineen… Näin on.
Uusi vuosi pirskahtelee jo uusinen tuulineen ja toivon mukaan
kipunat lentelevät taivaalla tähtien suojaan
antaakseen meille terveyttä, uskoa, jaksamista elämään.
 
Runosuonikin tarvitsee pilvettömiä päiviä, kirkkaita
kuutamoita, tähdenlentoja, revontulten säihkettä,
että mieli avautuisi kaikelle herkälle ja kauneudelle.
Näkisi vaikkapa tuossa järven lahdella peilinkirkkaan jään
kauniit kuviot kuin taideteokset ja alkaisi sielunsa silmin maalata, 
pian alkavat sanat seurata toisiaan.
 
Kiitos vanhasta vuodesta, kiitos tulevasta, kiitos rinnalla kulkijoista
ja elämän kiertokoulusta. On hyvä muistaa, että elämässä ei diplomia
saa aina valmiiksi, mutta uskon, toivon ja rakkauden hedelmiä voi kylvää,
sillä kevään aurinko ne herättää tähän uuteen vuoteen,
tuoden tulleessaan uudet mausteet.
Kiitos elämälle.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtavasti maalailet tulevaisuutta
 

Käyttäjän kaikki runot