Talvi

Runoilija Pierikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2016 17:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1931

 
Ikkunoissa jääkukkasia, pieniä pisteitä, joista
muodostuu ikkunaan jäähileitä, niistä tähtösiä,
talvi auringon sädehtivien valokaarien ylle.
 
Nyt on oikein vanhan ajan talvi, pakkasineen
kaikkineen. Nenän päätä nipistää, varpaita kolottaa,
poskilla heleä punerrus. Pöpösetkin muuttaa muille maille.
Puhdas valkea lumi kimaltaa kauniisti.
 
Kerään mielessäni pieniä lumi kiteitä ilokseni tulevia
päiviä varten, laitan ne elämäni pakasteeseen ja poimin
niitä sieltä tarpeen tullen, ilokseni. Nyt talviauringon
säteet näyttäytyvät niin kauniina ja uudet tuulet taas
antavat tuulta purjeisiin.
 
Herään, tunnen kuinka Luojan suuri armo on käynyt
sydämeni ylle ja antanut meille ilon.
On kaunis talvinen päivä.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Siunaukselliosta syntymäpäivää. Tämä upea runosi herätti lapsuusmuistoni eloon.
 

Käyttäjän kaikki runot