vuosi täyttä elämää

Runoilija 077167ab730b8997fb1f43a00a5827fe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.8.2017 16:45

Asuinpaikka: 94333b39938f7ae50c2980217a8e2bc6
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Olen muuttanut tänne lapsuudenkotiin. Vanhempieni jouduttua laitoshoitoon. Nautiskelen suontauksen rauhasta. Maalaiselämästä lähellä kaupunkia mutta omassa yksinkertaisessa rauhassaan. Palasin tänne maailmalla kasvettuani.
 
 
Jännää minkälaisen
draaman sain 
tai jouduin kokemaan
täällä pikkukaupungissa
yhden vuoden aikana.

En voi syyttää ketään
sillä luultavasti
vain heittäydyin
siihen sinisin silmin
miettimättä 
sen enempää
tulevaisuutta
kuin menneisyyttäkin.

Ihmeellistä.
Kaikesta huolimatta
olen positiivinen
ja onnellinen 
tapahtumista.

Huomasin yllätyksekseni
että olen elänyt todella
täyttä ja vivahteikasta
elämää hiljaisten 
kaupunkielämän vuosien
jälkeen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä on hyvä välillä miettiä syntyjä syviä. Onni on meissä jokaisessa ja kuten olet itse muovannut elintilan onnellisuuteesi niin se myös kantaa ja hymyilee. Ja saa meidätkin ilosta hymyilemään.
hyvä runo itseanalyysin voimasta
Kohtalo kuljettaa, ei aina kai ole syytäkään miettiä jokaista askelta elämässä. Hyvä runo.
Kaikenlaista sitä voi sattua, missä tahansa onkin. Hyvä runo.
Mukavaa, että tuntee olevansa vahvasti monessa mukana ;)
On hyvä,kun kaikesta siitä draamasta,jäi positiivuuden puolelle,pidä.
uuteen kantavin voimin ihminen katsoo valintojaan
on ylpeän nöyrä rohkeudestaan, elämä maistuu ja muistuu
kielellä mitintähetkien, on hyvä olla tunteva ihminen
- viisaasti pohtivan kaunis runosi
 
 

Käyttäjän kaikki runot