suolaisia huolenkyyneleitä

Runoilija 077167ab730b8997fb1f43a00a5827fe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.8.2017 16:45

Asuinpaikka: 94333b39938f7ae50c2980217a8e2bc6
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Olen muuttanut tänne lapsuudenkotiin. Vanhempieni jouduttua laitoshoitoon. Nautiskelen suontauksen rauhasta. Maalaiselämästä lähellä kaupunkia mutta omassa yksinkertaisessa rauhassaan. Palasin tänne maailmalla kasvettuani.
 
 
se oli sitä sisältäpäin 
kumpuavaa itkua
suolaisin kyynelein
puristi rintalastassa

tuntui että vatsakin
kääntyy ylösalaisin

seisoin kylmässä
kellarissa
vedin vesipumpun 
johdon seinästä 
laitoin uudelleen
hiljaisuus

kurkistin pihalla
kaivoon
vettä näyttäisi
olevan
mutta pumppu
käynistyttyään
sylkee vain vähän

minä voisin
tänään pullottaa
kyyneleeni
niin edes vähän
 vettä saisin
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikään ei ole ikuista, eikä etenkään sähkölaitteet. Hyvin kirjoitettu.
huolia kaikenlaisia sisältyy maalaiseloon, meilläkin kraanat eivät halua antaa vettä, muu toimii
Hyvin nivottu tunneskaalat yhteen ... kuin lähteiden kyyneleitä tähän kesään.
Hyvin kirjoitettu. Toivottavasti saat puhdasta ja raikasta vettä.
 

Käyttäjän kaikki runot