kaivolleni

Runoilija 077167ab730b8997fb1f43a00a5827fe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.8.2017 16:45

Asuinpaikka: 94333b39938f7ae50c2980217a8e2bc6
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Olen muuttanut tänne lapsuudenkotiin. Vanhempieni jouduttua laitoshoitoon. Nautiskelen suontauksen rauhasta. Maalaiselämästä lähellä kaupunkia mutta omassa yksinkertaisessa rauhassaan. Palasin tänne maailmalla kasvettuani.
 
 

hyvällä sykkeellä jaksoi
vanha kaivo
pulputtaa 
renkaat täyteen
raikasta vettä
tyhjentämisen jälkeen

vanhan isäni ikäinen
syke kuitenkin 
kevätpuron kalainen

Oodi kaivolleni
olen siitä niin
onnellinen
toipumisesta
tyytyväinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, mikään ei maistu paremmalle kuin kirkas, kylmä kaivovesi
elämässään joskus unohtaa
miten onnen olo maistuukaan
tavallinen ihanuus
voi olla kaivon toimivuus
- sen kunniaksi lasi vettä raikastaa

 
"Oodi kaivolle", upea ajatus kuin runokin... ihan tässä tulee janokin...
Kunnon kaivo se oodin vasta tarviikin =)
Puhdas vesi on yksi tärkeimmistä asioista, aivan kaikille <3
Ihanaa saada jokin asia toimimaan ja vesi niistä tärkeintä 
Ihanaa saada jokin asia toimimaan ja vesi niistä tärkeintä 
 

Käyttäjän kaikki runot