Kuin kaikki muut

Runoilija Remaerd

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kai tahtoisit olla kuin kaikki muut
Ne katsovat metsää mutta näkee vain puut
Et arvosta itseäs, toiset vain näät
Siksi sä niiden varjoon aina jäät

Tää kiire sut saa aina ahdistumaan
Kun teot ei noudata tarkoitustaan
Tulevaisuutta et paeta voi
Aamu kun uuden päivän taas mukanaan toi

Selite: 
Viimeistelyä vaille valmis slovari...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tuosta saisi upean laulun jos jatkaisit :D mutta runonakin tuo on upea :DDD <333333333

 

Käyttäjän kaikki runot