Joutsenet

Runoilija Remaerd

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On vuosi kohta mennyt mutten tiedä vieläkään
Minne äiti lähti ehken tahdo tietääkkään
Vaan silloin meille muutti joku kolmas asumaan
Joku joka omaksensa sai sut kokonaan

Repaleisen taivaan alla risaista elämää
Aamut iltaan vaihtuu, päivät harmaat häviää
Kivireet ja ristit kasvattavat painoaan
Nöyrtymään se pistää vaan ei luovuttamaan

Joutsenten lentoa katsomaan jäin
Niiden joukossa itseni näin
Liitävän järvien metsien taa
Onneksi ihminen haaveilla saa

Taistelu on hävitty ja raunioina maa
Kai tiedät että sota silti voidaan voittaa
Kunhan tästä kasvan niin jo tiedän mitä teen
Lupaan että sinut isä autan jaloilleen

Joutsenten lentoa katsomaan jäin
Niiden joukossa itseni näin
Liitävän järvien metsien taa
Onneksi ihminen haaveilla saa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lenota? :)
kaunis
ilmeisesti tämäkin on biisi
vaikea arvostella näin, pelkkänä tekstinä
kuitenkin tykkään tästä näinkin
jotenkin hyväntuulinen/toiveikas kaikessa risaisessa elämässään

 

Käyttäjän kaikki runot