Pimeässä

Runoilija Remaerd

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeässä sokkoa itsensä kanssa.Ei ole enään syitä.
Vain seurauksia.
Ainoastaan se on varmaa että tässä sodassa ei ole voittajia
Vain häviäjiä.

Maailma hengittää haisevalla suullaan, mätien hampaidensa takaa.
Katkonaisesti, itkun sekaista ulinaa.
Kunnes hiljenee iäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot