Rakastan sua

Runoilija Remaerd

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä huorasit mun elämäni pilalle...
Mä rakastan sua!
Täytit vihalla mun sydämeni...
Siltikin mä rakastan sua!
Rikoit valheilla mun sisimpäni...
Yhä vielä rakastan sua.

Sä tuhosit mun itsetunnon...
Mutta vielä rakastan sua!
Annoit häpeän ja nöyryyyksen...
Siltikin mä rakastan sua!
Teit mut sairaaksi ja vihaiseksi...
Rakastan sua.

Selite: 
Pientä hienosäätöä ja demotusta vaille valmis renkutus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot