Ajatonta

Runoilija Remaerd

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Astun autioon taloon, jossa kellot käy mennyttä aikaa.
Sen huoneen kalpeaan valoon, on hiljaisuudessa taikaa.
Kylmennyt liesi ja pölyyn peittyneet ruusut muoviset piirongin päällä, pieni hetki aikaa on ajattomuudesta täällä.

Varjot seinillä huoneen, kulkevat valojen matkaa.
Ja luulevat valon sen tuoneen, tarkoituksen jatkaa.
Tyhjänä tuijottaa peili ja ja seittiin on solmittu kuvat
piirongin päällä, pieni ikuisuus aikaa on elämästä täällä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot