Anteeksi

Runoilija Remaerd

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pyydän anteeksi, sitä minkä sulle tein
Tahtonut en milloinkaan sua satuttaa
Pyydän anteeksi, kuinka sua kohtelin
Ei sun tarvi unohtaa, ei anteeksi antaa

Mutta toivon kuitenkin että voisit ymmärtää
Yritinhän sulle selittää
En ollu vielä valmis, vaan pelkäsin
Vaikka rakastaa sua tahdoinkin

En tahdo satuttaa, sua enään milloinkaan
Ansaitset parempaa kuin voin antaa
En tahdo satuttaa, tyttöä kauneimpaa
Aika parantaa, ja aika unohtaa

Mutta toivon kuitenkin että voisit ymmärtää
Yritinhän sulle selittää
En ollut vielä valmis, vaan pelkäsin
Vaikka rakastaa sua tahdoinkin

Selite: 
Äänittämättä jäänyt biisi muutaman vuoden takaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot