Sisäinen sankari

Runoilija Remaerd

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas valvot ja katsot ulos ikkunasta
Mustaan maailmaan, talven raiskaamaan
Ja tahdot jo päästä pois tästä vankilasta
Oravanpyörästä, mieltä syövästä

Sä kuljet ja toimit niinkuin kaikki muutkin
Ruokatunnilla, kellokortilla
Et luule, et tiedä, et itseäsi siedä
Toivot vaan että pääset täältä pakenemaan

Löydätkö totuuden, sanojen merkityksen
Päivän lehdestä, teksti-tv:stä?
Ja luulet voivasi hyvinvoinnin ostaa
Kulutushyödykkeet, niillä itsesi sairaaksi teet

Tää kiire sut saa aina ahdistumaan
Kun teot ei noudata tarkoitustaan
Et arvosta itseäs toiset vain näät
Siksi sä niiden jalkoihin aina jäät

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot